ЛЕКХІМ

Приватне акціонерне товариство

Повідомлення про проведення загальних зборів

Приватне акціонерне товариство «Лекхім» розміщує у загальнодоступній інформаційній базі даних Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку про ринок цінних паперів нижченаведене  повідомлення про проведення позачергових загальних зборів акціонерів АТ «Лекхім»:

«Шановні акціонери АТ «Лекхім«!

 

         Правління приватного акціонерного товариства «Лекхім» (далі АТ «Лекхім» або товариство) запрошує Вас взяти участь у позачергових загальних зборах акціонерів Товариства, які  відбудуться  08 липня  2019 року о 16:00  за   місцезнаходженням АТ «Лекхім» за адресою: м. Київ, вул. Шота Руставелі, 23, кімната №1.

        Реєстрація акціонерів (їх представників) для участі у позачергових загалних зборах буде проводитись 08.07.2019 Р. з 15.00 до 16.00 .

        дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у позачергових загальних зборах  на 24 годину  02 липня 2019 р.

Порядок денний:

 

  1. Обрання робочих органів позачергових загальних зборів акціонерів АТ «Лекхім» та затвердження регламенту.

Проект рішення:

— обрати лічильну комісію — Радькіну І.О.;

— обрати головою зборів Печаєва В.К. та секретарем зборів Мазурик В.С.;

— затвердити наступний регламент проведення загальних зборів:

для доповідей з усіх питань порядку денного – до 10 хвилин;

для відповідей на запитання до доповідачів – до 5 хвилин;

для роз’яснень, зауважень, пропозицій, інформації і довідок – до 3 хвилин.

  1. Затвердження порядку та способу засвідчення Бюлетенів для голосування на позачергових загальних зборах АТ «Лекхім».

Проект рішення: 

— затвердити порядок та спосіб засвідчення Бюлетенів для голосування на позачергових загальних зборах АТ «Лекхім».

  1. 3.Прийняття участі Приватного акціонерного товариства «Лекхім» у заснуванні господарського товариства в Республіці Узбекистан.

Проект рішення: 

-Приватному акціонерному товариству «Лекхім» прийняти участь у заснуванні господарського товариства в Республіці Узбекистан

 

         АДРЕСА ВЕБ-САЙТУ АТ «ЛЕКХІМ», НА ЯКОМУ РОЗМІЩЕНА ІНФОРМАЦІЯ З ПРОЕКТОМ РІШЕНЬ ЩОДО КОЖНОГО З ПИТАНЬ, ВКЛЮЧЕНИХ ДО ПРОЕКТУ ПОРЯДКУ ДЕННОГО: lekxim.mbk.biz.ua.

СТАНОМ  НА ДАТУ СКЛАДАННЯ ПЕРЕЛІКУ ОСІБ, ЯКИМ НАДСИЛАЄТЬСЯ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ПОЗАЧЕРГОВИХ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ ЗАГАЛЬНА КІЛЬКІСТЬ АКЦІЙ ТА ГОЛОСУЮЧИХ АКЦІЙ  СТАНОВИТЬ 107 000 ШТУК.

          АКЦІОНЕР ДЛЯ ЙОГО УЧАСТІ У ПОЗАЧЕРГОВИХ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРАХ МАЄ НАДАТИ ПАСПОРТ, А ПРЕДСТАВНИК – ДОВІРЕНІСТЬ ОФОРМЛЕНУ В ПОРЯДКУ ПЕРЕДБАЧЕНОМУ ЗАКОНОДАВСТВОМ УКРАЇНИ.

         АКЦІОНЕРИ МОЖУТЬ ОЗНАЙОМИТИСЬ З ДОКУМЕНТАМИ, НЕОБХІДНИМИ ДЛЯ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ З ПИТАНЬ ПОРЯДКУ ДЕННОГО ВІД ДАТИ НАДІСЛАННЯ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ПОЗАЧЕРГОВИХ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ ДО ДАТИ ПРОВЕДЕННЯ ПОЗАЧЕРГОВИХ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ У РОБОЧІ ДНІ, РОБОЧИЙ ЧАС ЗА АДРЕСОЮ: М. КИЇВ, ВУЛ. ШОТА РУСТАВЕЛІ, 23, КІМНАТА №1, А В ДЕНЬ ПРОВЕДЕННЯ ПОЗАЧЕРГОВИХ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ – ТАКОЖ У МІСЦІ ЇХ ПРОВЕДЕННЯ, БЕЗ ПРАВА ВНОСИТИ ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО ПОРЯДКУ ДЕННОГО.

         ПОСАДОВА ОСОБА ТОВАРИСТВА, ВІДПОВІДАЛЬНА ЗА ПОРЯДОК ОЗНАЙОМЛЕННЯ АКЦІОНЕРІВ З ДОКУМЕНТАМИ – ЧЛЕН ПРАВЛІННЯ  МАЗУРИК ВАЛЕНТИНА СТЕПАНІВНА.

 

Повідомлення про проведення позачергових загальних зборів розміщено у загальнодоступній інформаційній базі даних Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку про ринок цінних паперів.

Підтверджую достовірність інформації, що міститься у повідомленні.

       Голова Правління АТ «Лекхім» Печаєв Валерій Костянтинович

 

файл повідомлення