ЛЕКХІМ

Приватне акціонерне товариство

Відомості про прийняття рішення про розміщення цінних паперів на суму, що перевищує 25% статутного капіталу

 

Повідомлення про виникнення особливої інформації про емітента

1. Загальні відомості

1.1. Повне найменування емітента

АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ЛЕКХIМ»

1.2. Організаційно-правова форма емітента

Приватне акціонерне товариство

1.3. Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ емітента

20029017

1.4. Місцезнаходження емітента

01033 м.Київ вул. Шота Руставелi, 23

1.5. Міжміський код, телефон та факс емітента

044-246-63-12 044-287-62-76

1.6. Електронна поштова адреса емітента

mbr@ukr.net

1.7. Адреса сторінки в мережі Інтернет, яка додатково використовується емітентом для розкриття інформації

lekxim.mbr.kiev.ua

1.8. Вид особливої інформації відповідно до вимог глави 2 розділу II або інформація про іпотечні цінні папери відповідного до вимог розділу III цього Положення.

Прийняття рішення про розміщення цінних паперів на суму, що перевищує 25 відсотків статутного капіталу

2. Текст повідомлення

Загальними зборами акціонерів Приватного акцiонерного товариства «Лекхiм», які відбулися 20.04.2012 р., прийнято рішення про розміщення цінних паперів на суму, що перевищує 25 відсотків статутного капіталу.

 

1. Вид, кількість та сума цінних паперів, спосіб їх розміщення: для розміщення пропонується

107 000 (сто сім тисяч )  штук простих іменних акцій загальною номінальною вартістю

21 400 000,00 грн. (двадцять один мільйон чотириста тисяч гривень 00 копійок).

Спосіб розміщення: приватне розміщення.

 

2. Тип, форма існування цінних паперів, що розміщуються: прості іменні акції бездокументарної форми існування.

 

3. Розмір збільшення статутного капіталу акціонерного товариства шляхом реінвестиції дивідендів випуску акцій:

При розміщенні всіх акцій нової емісії статутний капітал АТ«Лекхім» збільшиться на 21 293 000 ( двадцять один мільйон двісті дев’яносто три тисячі) гривень  і становитиме 21 400 000,00 грн. (двадцять один мільйон чотириста тисяч гривень 00 копійок). Статутний капітал збільшується на суму 21 293 000 ( двадцять один мільйон двісті дев’яносто три тисячі) гривень, шляхом збільшення номінальної вартості акцій до 200 гривень за акцію за рахунок реінвестиції дивідендів.

На дату прийняття рішення інформація про те, що розміщення акцій може призвести до зміни власника значного пакету акцій, збільшення частки у статутному капіталі акціонерів, які вже володіють пакетом у розмірі 10 і більше відсотків акцій, відсутня.

 

4. Співвідношення (у відсотках) суми цінних паперів, на яку вони розміщуються, загальної суми цінних паперів емітента, які знаходяться в обігу, до розміру статутного капіталу емітента на дату прийняття рішення:

Cпіввідношення суми цінних паперів, на яку вони розміщуються, до розміру статутного капіталу АТ «Лекхім», на дату прийняття рішення становить  19900 %; співвідношення загальної суми цінних паперів, які знаходяться в обігу, до статутного капіталу АТ «Лекхім» на дату прийняття рішення становить 100%.

 

5. Інформація про права, які отримують інвестори в цінні папери, що розміщуються:

Акції, відповідно до яких прийнято рішення про розміщення, розміщуються виключно серед акціонерів Товариства. Акціонери Товариства мають всі права, визначені чинним законодавством України та статутом Товариства, а саме: брати участь в управлінні Товариством та контролювати його діяльність в порядку, визначеному Статутом, внутрішніми нормативними документами Товариства та чинним законодавством України; брати участь у розподілі прибутку та одержувати частку прибутку (дивіденди) від діяльності Товариства; одержувати інформацію про діяльність Товариства відповідно до чинного законодавства та Статуту; у разі ліквідації Товариства отримувати частину майна Товариства або його вартості; здійснювати відчуження акцій Товариства у порядку, встановленому Статутом та чинним законодавством України; переважне право на заміну випущених АТ «Лекхім» акцій в кількості належних акціонеру; володіти та користуватися іншими правами, передбаченими законодавством України та Статутом АТ «Лекхім».

 

6. Спосіб оплати цінних паперів: грошовими коштами шляхом реінвестиції дивідендів.

 

7. Мета розміщення цінних паперів, а також напрями використання отриманих коштів: акції розміщуються з метою для залучення коштів, необхідних для поповнення обігових коштів Товариства та розширення можливостей отримання доходів від основної діяльності Товариства. Всі фінансові ресурси, отримані внаслідок розміщення акцій, будуть використані за напрямами, що відповідають меті та предмету діяльності Товариства.

 

8. Прізвище, ім’я та по батькові членів уповноваженого органу, що прийняв рішення про розміщення цінних паперів, які придбали або планують придбати цінні папери, що розміщуються, наводяться кількість цінних паперів, які планується придбати або вже придбані зазначеними особами:

Рішення про розміщення цінних паперів було прийнято загальними зборами акціонерів АТ«Лекхім» 20 квітня 2012 року, на дату складання цього повідомлення інформація про конкретну кількість акцій, яку планує придбати кожен акціонер, відсутня.

 

9. Інформація щодо можливості конвертації цінних паперів: можливість конвертації акцій в інші види цінних паперів не передбачена.

 

10. Інша суттєва інформація відповідно до проспекту емісії: при приватному розмiщенні акцiй, проспект емiсiї не передбачено. Іншої суттєвої інформації про

розміщення цінних паперів немає.

3. Підпис

3.1. Особа, зазначена нижче, підтверджує достовірність інформації, що міститься у повідомленні, та визнає, що вона несе відповідальність згідно з законодавством.

3.2.

Голова правлiння

Печаєв В.К.

(підпис)

(ініціали та прізвище керівника)

М. П.

(дата)